Vacatures

Onze troeven

Omgeving en beleving

Je werkt in een rustige en groene omgeving, gemakkelijk bereikbaar en filevrij. We vertoeven in een prachtig domein en beschikken over een goed uitgebouwde infrastructuur (met o.a. een zorgboerderij, zwembad en sporthal, een splinternieuw belevingscentrum...).

Warme sfeer

We heten je welkom in een warme organisatie, die zorg draagt voor haar medewerkers. Zo kan jij op jouw beurt zorg dragen voor onze cliënten en voor je collega's.

Ontwikkelen

Wij willen dat jij bij ons jouw talenten kan ontwikkelen. We starten met een goede introductie in onze organisatie. Daarnaast geven we je alle kansen om expertise te verwerven en te delen. Samen bouwen we aan jouw loopbaan op maat.

fotofotofotofotofotofotofotofoto
fotofotofotofotofotofotofotofoto

Collega's

 • Maarten Forton

  Begeleider Merel 2

  "Werken in Het GielsBos, is werken in een professionele, warme omgeving. De open teamsfeer en opleidingen geven me de kans om uit te groeien tot een meer complete begeleider. Bovendien zijn hier heel wat mogelijkheden om de vrije tijd van de bewoners zinvol in te vullen en dat geeft héél wat voldoening."

 • Jolien Heylen

  Waterlelie (wellness & belevingsbad)

  "Voor mij betekent werken op Het GielsBos werken met enthousiaste collega's in een omgeving met veel kansen en mogelijkheden."

 • Dirk Cuyvers

  Service & groendienst

  "Ik heb een afwisselende, uitdagende en soms héél verrassende job! Ik word vooral gedreven door een enthousiast team dat graag zelfstandig werkt in deze fantastische groene oase."

 • Cynthia Kenis

  HR/Teamcoach

  "Ik hou van de ruimte die ik krijg om mijn job een persoonlijke touch/invulling te geven. In verbinding mogen gaan met de collega’s speelt hierbij een cruciale rol."

 • Claude Seyns

  Logistieke en facilitaire diensten

  "Werken in een organisatie met een menselijke doelstelling geeft een grote voldoening. We werken dichtbij onze 'klanten' - letterlijk en figuurlijk. Daardoor is de impact van wat ik doe heel zichtbaar en dat werkt heel motiverend."

Medewerkers 600
Cliënten 450
Locaties 6